Turn around Family Schiphol- Oost

De hulpvraag: De gemaakte plannen voor de transformatie van Family Schiphol-Oost vertalen naar de vastgoedeigenaar, de financiële onderhandelingen opstarten en de plannen afronden met het gewenste resultaat.

De horeca heeft het zwaar tijdens deze coronatijden. Het lijkt daarom niet altijd even logisch om zo’n project te starten, maar met het juiste plan op de plank, goede begeleiding, constructieve onderhandelingen en vertrouwen zijn de heren van Family Schiphol-Oost zes weken geleden begonnen met deze mega transformatie van hun horecazaak.

Deze ondernemers meldden zich zeven maanden geleden bij mij. Ook zij werden getroffen door de coronacrisis en besloten het roer om te gooien, maar keken ook vooruit; als dit voorbij was wilden zij een nieuwe toekomstgerichte start. Gedurfd, maar vooral goed en realistisch ondernemerschap.

Na de eerste gesprekken met de vastgoedeigenaar zeven maanden geleden, opende na een aanzienlijke verbouwing, Family Schiphol–Oost haar deuren weer vorige week.

Ik heb deze ondernemers vanaf het begin bijgestaan en begeleid voor en tijdens deze transformatie. Een te gekke opdracht in (horeca)vastgoed om trots op te zijn! Heb je ook grootste plannen of ideeën en kom je soms net niet waar je wilt zijn? Zit je vast in onderhandelingen of vind je het moeilijk om partijen te overtuigen? Neem contact met mij op en we kijken samen naar het plan van aanpak om tot het gewenste resultaat te komen.

Snel contact opnemen?